Tak for din kæmpe hjælp. Jeg er altid tryg hos dig med mine hunde. Jeg ved, du er altid fair overfor hunden, og gør alt hvad du kan for at sætte den op til succes. Jeg er vild med din måde at træne hundene på, og så er du samtidigt hamrende dygtig. Tak for dig!

Lea Nor

Min hund og jeg er altid i trygge hænder hos dig. Du har en eminent timing når du arbejder med hund og får og man kan mærke at du brænder for at få hunden til at lykkedes. Det skinner igennem når man står i folden som elev og du formidler din viden på en god pædagogisk måde. De varmeste anbefalinger herfra.

Christina Berantzino

Stina er utroligt imødekommende og fleksibel. Hun har et super godt tag på hundene, og øje for den enkelte hunds sind og grænser. Hun er dygtig til at tilpasse træningen så den udvikler både hund og handler. Rigtig god og positiv træning.

Signe Sofie Rejnhardt Olsen

Jeg kan varmt anbefale Stina som hyrdetræner. På en fin måde får hun sat fokus på Nukas og mine svage områder. Hun forventer konsekvens og stiller krav til os begge men ikke mere end vi har en mulighed for at levere. På få måneder har både Nuka og jeg lært rigtig meget og udvikler os hele tiden. Stina er som person meget rolig tålmodig har en meget fin fornemmelse for hundens signaler og afstemmer udfordringer der fint passer til hundens niveau og evner

Dil Bredholdt